Kinderkleding webshop

CSS levert een website in zijn geheel op aan klanten. Van content, tekst, afbeeldingen, hosting, tot een goed werkende webshop en contactgegevens. Wij regelen het voor u vanaf stap 1 tot een prachtig resultaat.

Dan hoeft u zich geen zorgen te maken over het ontwikkelen van een website. Dit is namelijk een technische aangelegenheid die u beter kunt overlaten aan professionals die er verstand van hebben.

Heeft u interesse? Vraag een vrijblijvend telefoongesprek aan. Dan kunnen we uw wensen bespreken en een passend plan opstellen.

Wij horen graag van u.

kinderkledingEen goed functionerende webshop voor kinderkleding bouwen is een heel erg groot karwei. Er zijn partijen die suggereren dat een onervaren persoon dit zelf kan doen. Helaas is de realiteit dat dit absoluut niet het geval is. Een onervaren persoon kan een WordPress website in elkaar zetten. Een webshop voor kinderkleding vereist echter bepaalde processen en oplossingen waar een onervaren persoon totaal geen weet van heeft en dus niet kan oplossen.

Wilt u een goede lopende webshop? Laat dit over aan een professional. Dan weet u zeker dat het goed in elkaar zit.

Vergelijking met een breiwerk

Naar klanten toe leg ik het altijd als volgt uit. Een klant wilt een website en denkt dat hij dit zelf wel kan produceren. Hij besteedt uren, dagen en weken aan het bouwen van deze website, maar komt er steeds meer achter dat hij in werkelijkheid een rotzooi heeft gecreëerd. Wie ruimt die rotzooi op? Iemand die er een redelijk uurloon voor vraagt. Het zelf produceren van een website zonder er de juiste voorkennis van te hebben, kost uiteindelijk meer geld doordat er iemand moet worden ingehuurd om de gemaakte rommel op te ruimen.

KinderkledingIk vergelijk dit naar klanten toe met een breiwerk. Heb jij een moeder of oma die graag breidt? Ik namelijk wel. Een mooi breiwerk kost best wat tijd, maar ook de juiste technieken. Elk lusje moet ongeveer even groot zijn. De randen van het breiwerk moeten bovendien goed worden afgewerkt. Wanneer je niet de juiste technieken beheerst en de juiste kennis hebt over het breien, maak je eigenlijk een prutswerk. Je zit dan lekker aan het breien een gaat flink tekeer met de breinaalden. Je vindt eigenlijk dat de breinaalden onhandig lang zijn en hebt bijna je ogen uitgestoken. Toch ga je dapper verder en ga je er maar vanuit dat het wel goed komt.

Na 3 dagen breien denk je bijna klaar te zijn. Je houdt met beide handen je voorlopige breiwerk omhoog en raakt in de war. Dit is niet het resultaat wat je voor ogen had. Het lijkt zelfs nergens op. De ene lus zit veel strakker dan de ander, er zitten rare lijnen in je breiwerk en de randen zijn ontzettend lelijk. Je baalt enorm. Je hebt namelijk een breiwerk wat lelijk is, maar heb ook 3 dagen gewerkt aan een project wat is mislukt. Uiteindelijk ga je naar je oma en vraag je haar of ze je breiwerk wilt verbeteren, want je hebt niet meer rollen wol om het opnieuw te doen. Je oma kijkt je moedeloos aan en is uiteindelijk 5 dagen bezig met alle lussen uit elkaar halen en het breiwerk op de juiste manier op te bouwen.

Je bent blij met je gebreide trui, maar baalt ervan dat je oma er 5 dagen aan heeft besteed. Als je haar meteen had gevraagd, was het voor je oma een veel makkelijkere klus geweest.

Een kinderkleding webshop

kinderkledingHetzelfde geldt voor websites en webshops dat kinderkleding verkoopt. Het is een stuk efficiënter om het meteen over te laten aan een professional.

We hebben recent een nieuwe webshop gecreëerd voor een bedrijf in kinderkleding. Ze wisten precies wat ze wilden en hadden Amazingkids.nl als voorbeeld genomen. Deze website is een autoriteit in kinderkleding. Ze hadden er zelf echter een zooitje van gemaakt. De interne links naar de pagina’s met kinderkleding klopte niet, de foto’s van de kinderkleding waren te zwaar, de navigatie door de website en de catalogus met de kinderkleding was zeer slecht en ontbrak soms zelf, enzovoort. Het was een zooitje. We hebben de gehele website voor kinderkleding opnieuw moeten opbouwen. Het loopt nu erg goed. Ze verkopen veel kinderkleding en hebben veel nieuwe klanten weten te trekken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *